Новини

07 Квітня, 2021 р., 12:00
Компанія надає повний спектр послуг від проектування до пуску газу: видача технічних умов, розробка проектно-кошторисної документації, будівельні роботи, монтаж газового обладнання та пуск газу.
07 Квітня, 2021 р., 10:10
Відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018 р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про наміри зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» ТОВ «Десна-2», як суб’єкт господарювання, що надає послуги по захороненню твердих побутових відходів (далі по тексту - ТПВ) на полігоні ТПВ ТОВ «Десна-2», що розташований на землях Рожівської сільської ради Броварського району Київської області, доводить до відома  фізичних та юридичних осіб  про наміри  провести коригування тарифу на послуги по захороненню 1 тони ТПВ з 01 травня 2021 року та встановлення нового планового тарифу на рівні 164,44 грн. (без ПДВ).
30 Березня, 2021 р., 09:00
Одним із пріоритетних напрямків державної політики є детінізація заробітної плати. Негативні наслідки виплати заробітної плати «в конвертах» відчувають як самі  працівники, так і члени територіальних громад та суспільство в цілому.
24 Березня, 2021 р., 17:02
На Київщині продовжується розбудова та модернізація інфраструктури в рамках Президентської програми «Велике будівництво».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь