Новини

24 Березня, 2021 р., 16:54
Наказом Головного управління ДПС у Київській області від 22.03.2021 № 382 визначено умови організації роботи Центрів обслуговування платників (ЦОП) ГУ ДПС у Київській області в період дії обмежувальних противоепідемічних заходів в зв’язку з встановленням «червоного» рівня епідемічних показників на території Київської області. 
17 Березня, 2021 р., 15:59
Як повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми Президента «Велике будівництво», в Україні триває установка комплексів зважування вантажного транспорту в русі (WiM, Weight in motion). На даний момент роботи проходять, зокрема, у Дніпропетровській області на км 186 + 237 дороги М-04 недалеко від транспортної розв’язки, що веде до міста Кам’янське.
04 Березня, 2021 р., 15:03
З початку року платниками Броварського району сплачено до бюджетів усіх рівнів понад 358 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб  та  понад 21 млн. грн. військового збору.
23 Лютого, 2021 р., 23:22
Участь взяли заступник голови Київської облдержадміністрації Євген Калінін, начальник управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв, представники Броварської районної адміністрації, місцевого самоврядування та громадськість.
23 Лютого, 2021 р., 23:18
20 червня в смт Калинівка Броварського району Київської області  урочисто відкрито перший мультифункціональний майданчик. Участь взяли заступник голови Київської облдержадміністрації Євген Калінін, начальник управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв, представники Броварської районної адміністрації, місцевого самоврядування та громадськість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь