Новини

19 Травня, 2021 р., 11:34
Згідно із Законом України від 19.09.2019 № 115-IX “Про внесення змін до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб”, який набрав чинності 01.01.2021, звітність про нарахування єдиного внеску в розмірах, визначених відповідно до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”, подається у складі звітності з податку на доходи фізичних осіб (єдиного податку) до податкового органу за основним місцем обліку платника єдиного внеску у строки та порядку, встановлені Податковим кодексом України.
19 Травня, 2021 р., 11:33
14 квітня 2021 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 420 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою передбачені зміни до Порядку призначення житлових субсидій, а саме:
18 Травня, 2021 р., 09:58
17.05.2021 року Броварським міськрайонний центром зайнятості   спільно з місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено семінар «ризики нелегальної трудової міграції».
14 Травня, 2021 р., 16:10
14 травня 2021 року під головуванням в.о. голови Броварської райдержадміністрації Проскочила П.І. відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС стосовно інформації, що в межах адміністративних границь Калинівської громади Броварського району поза межами населеного пункту Перемога ( біля кладовища) приблизно о 8 годині ранку внаслідок розгерметизації шламопроводу трапився виток шламу з цеху нейтралізації відходів Броварського алюмінієвого заводу. Рідина білого кольору з утворенням піни, об’ємом приблизно 40-50 м3  потрапила на поверхню. Було встановлено, що шлам являє собою сполуку гідрооксиду алюмінію, що пройшов попередню очистку на заводі та накопичується  у відкритому шламосховищі. Дана рідина є безпечною для середовища та людини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь