Пісенний сад Назарія Яремчука

Дата: 30.11.2021 16:48
Кількість переглядів: 367

30 листопада українському солов’ю Назарію Яремчуку виповнилося б сімдесят.

Ім’я видатного співака, Народного артиста України Назарія Яремчука – це ціла епоха в українській естраді. Його образ завжди асоціювався із справжнім українцем, для якого найважливішими були родина та Україна.

Про доброту, справедливість, високі моральні якості співака ходили легенди, а його талант назавжди вивів його в число перших у вітчизняній естраді.

Цього дня в Калинівському закладі загальної середньої освіти відбувся концерт пам’яті Н. Яремчука «Пісенний сад Назарія Яремчука», який підготували викладачі початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Школа мистецтв» Калинівської селищної ради під керівництвом Ніни Песляк.

Свій високий професіоналізм продемонстрували викладачі: Олександр Брусенко, Світлана Пащук, Софія Радченко, Сергій Полянський, Марина Губська, Любов Калашник, Світлана Бахмєтова, Оксана Бахіна, Катерина Кердан, Назар Васьківський. У їхньому виконанні прозвучали найвідоміші пісні Назарія Яремчука: «Родина», «Я піду в далекі гори», «Водограй», «Червона рута», «Стожари».

Пісні Назарія Яремчука будуть завжди поміж нас. Він назавжди залишився в історії нової України, української культури як митець і Громадянин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь