Оголошення

23 Листопада, 2023 р., 09:24
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що згідно з частиною другою ст. 78 Бюджетного кодексу України від 08 липня 2010 року № 2456-VI із змінами та доповненнями та Порядком інформаційної взаємодії Державної податкової служби України, її територіальних органів, Державної казначейської служби України, її територіальних органів, місцевих фінансових органів у процесі повернення (перерахування) платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2019 № 60 (із змінами та доповненнями), поверненню з бюджету підлягають помилково та/або надміру сплачені суми грошових зобов’язань.
17 Листопада, 2023 р., 14:17
Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії липень - вересень 2023 р.
17 Листопада, 2023 р., 13:45
«Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.   До лав штурмової бригади запрошують вмотивованих, рішучих та патріотично налаштованих людей. На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка.   Якщо ви, готові долучитися до лав штурмової бригади «Лють» та захищати Україну, звертайтеся за телефоном 097-725-25-13 або до найближчого центру зайнятості. Анкету кандидата можна також заповнити на сайті https://nabir.np.gov.ua/.     https://drive.google.com/drive/folders/1qjkMz0L2Dv_a18Xw-Ro5pXYcimSiDK-7?usp=drive_link  
15 Листопада, 2023 р., 11:57
Остерігайтесь підробок насіннєвого матеріалу!
15 Листопада, 2023 р., 10:45
Інформація про Курс "Демократія через дії". «Демократія через дії» є частиною освітнього курсу з громадянської освіти IFES та складається із двох модулів. Модуль 1. https://osvita.diia.gov.ua/courses/democracy-through-actions-module-1 Модуль 2 https://osvita.diia.gov.ua/courses/democracy-through-actions-module-2 Що таке держава і як вона працює? Що таке права людини і в чому їхня цінність для кожного та кожної з нас? Як можна впливати на державу? Чи можу особисто я щось зробити для себе, громади, держави? Чи мій голос важливий? Та багато інших тем. Курс містить відеолекції, анімації, інфографіку, яка дозволяє запам’ятати основне. А ще кожна серія містить етичну дилему – питання, на яке немає однозначної або правильної відповіді. Все як у житті! Молодь, яка пройде навчання онлайн, матиме можливість, потрапити на тренінг наживо, щоб поглибити свої знання (про це ми додатково інформуватимемо на своїй сторінці Курсу https://www.facebook.com/democracyua ) Цей освітній Курс реалізовано завдяки ініціативі Міністерство цифрової трансформації України для платформи Дія.Освіта, спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES Україна) у партнерстві з ГО Fight For Right / Боротьба за права, за підтримки Уряду Сполучених Штатів Америки через Бюро з питань демократії, прав людини та трудових відносин (DRL).
08 Листопада, 2023 р., 14:55
Гриби – це своєрідний харчовий продукт, який має особливий хімічний склад. У грибах знаходиться велика кількість азотистих речовин, у тому числі білків, жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР). Вони містять багато мінеральних речовин, але водночас вони є небезпечним продуктом харчування, який може привести до отруєння, а іноді й смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах.
07 Листопада, 2023 р., 08:32
Користуйтесь можливістю змінити своє професійне життя!
03 Листопада, 2023 р., 14:44
Повідомляємо про те, що 43 чергова сесія Калинівської селищної ради VIІІ - скликання відбудеться 24 листопада  2023 року 
03 Листопада, 2023 р., 09:20
Головне управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків, що останній день подання Податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця  для платників ІІІ групи за три квартали 2023 року – 09 листопада 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь