Оголошення

28 Вересня, 2023 р., 08:40
Клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» можуть передати показання газового лічильника будь-яким зручним для них способом, незалежно від наявності інтернету чи доступності центру обслуговування клієнтів.
25 Вересня, 2023 р., 14:21
Головне управління ДПС у Київській області інформує, що відповідно до п.п. 14.1.114 прим.2 п.14.1 ст.14 ПКУ, мінімальне податкове зобов‘язання - це мінімальна величина податкового зобов‘язання зі сплати податків, зборів, платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, пов‘язаних з виробництвом та реалізацією власної сільськогосподарської продукції та/або з власністю та/або користуванням (орендою, суборендою, емфітевзисом, постійним користуванням) земельними ділянками, віднесеними до сільськогосподарських угідь, розрахована відповідно до ПКУ. 
25 Вересня, 2023 р., 10:28
Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує, що з метою виконання Плану протиепізоотичних заходів по профілактиці основних заразних хвороб тварин в Київській області у 2023 році, а також профілактики та зменшення захворюваності на сказ в дикій фауні, у другій половині вересня та протягом жовтня 2023 року на Київщині буде проводитися осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин. Пероральна імунізація від сказу – єдиний дієвий спосіб профілактичної вакцинації диких та бродячих тварин проти сказу. Для імунізації тварин від сказу буде використано пероральну вакцину українського виробника ТОВ «Укрветпромпостач» (м. Бровари). Цьогоріч, у зв’язку із введенням воєнного стану, усі роботи розповсюдження вакцини будуть здійснені без застосування авіації. Осіння кампанія пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу в Київській області буде проводитися наземним розподілом, а саме робочі групи вручну розкладатимуть принади з вакциною з обов’язковим урахуванням особливостей дії воєнного стану та заходів мінної безпеки. Принади будуть розкладені на заздалегідь визначеній площі, яка погоджена із районними військовими адміністраціями (за виключенням населених пунктів, водноболотних угідь, ріллі, полів, автодоріг). Планується охопити територію площею 8590,00 кв. км, на якій буде розкладено 214750 принад з вакциною (з розрахунку 25 приманок на 1 кв. км). Для інформації! Поживні принади з вакциною (брикети) коричневого кольору та розміром з сірникову коробку. Всередині брикету знаходиться желеподібна капсула з антигеном. Брикети мають специфічний запах м’ясо-кісткового борошна, що приманює тварин на великих відстанях. Звертаємо увагу населення! Принади безпечні для людей, тварин і навколишнього середовища, але у разі виявлення брикетів з вакциною просимо їх не чіпати, не переміщати на інші місця та не руйнувати.
21 Вересня, 2023 р., 08:53
  Управління інформаційної взаємодії
20 Вересня, 2023 р., 08:46
Запрошуємо вас долучитися до заходів Київського обласного центру зайнятості. Наші фахівці підготували майстер-класи, семінари та тренінги з питань зайнятості, створення успішного резюме, проведення співбесіди з роботодавцем та правильного пошуку роботи. Під час заходів ви маєте можливість:
18 Вересня, 2023 р., 15:31
Старт інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!»
15 Вересня, 2023 р., 15:09
Про встановлення тарифу на теплову енергію, що вироблятиметься КП "РОЖІВКА-ДОБРОБУТ" для потреб бюджетних установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також промислових організацій на території с. Рожівка
15 Вересня, 2023 р., 11:46
Про встановлення тарифу на теплову енергію, що вироблятиметься ТОВ "ЕНЕРГО ДІМ" для потреб бюджетних установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також промислових організацій на території смт. Калинівка
15 Вересня, 2023 р., 11:03
ОГОЛОШЕННЯ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь