Новини

20 Липня, 2023 р., 11:44
У ВИШНЕВОМУ ЗАВЕРШИЛИ ОСНОВНИЙ ЕТАП БУДІВНИЦТВА КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ВІДВАНТАЖЕННЯ ЦЕМЕНТУ 20 Липня, 2023
19 Липня, 2023 р., 10:10
42 ГРОМАДИ КИЇВЩИНИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ПРОЄКТУ «АРМІЯ ВІДНОВЛЕННЯ» – БРИФІНГ КОВА (ВІДЕО) 18 Липня, 2023
18 Липня, 2023 р., 10:09
        Частіше всього основною причиною втрати врожаю стає неякісна підготовка приміщень до зберігання, так як через це поширюються шкідники хлібних запасів. Саме тому слід приділити увагу ретельній підготовці складських приміщень до засипання зерна нового врожаю. Сховища до приймання насіння нового врожаю починають готувати відразу після звільнення їх від насіння або зерна старого врожаю. Період між закінченням весняної сівби і початком дозрівання зернових використовують для ремонту та приведення в повну готовність насіннєсховищ, механізмів, сушарок, зерноочисних машин, інвентарю.
13 Липня, 2023 р., 13:03
БЕЗБАРʼЄРНИЙ ПРОСТІР КИЇВЩИНИ: ВСІ ПРОЄКТИ ВІДБУДОВИ МАЮТЬ ВІДПОВІДАТИ ПОТРЕБАМ МАЛОМОБІЛЬНИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ – БРИФІНГ КОВА (ВІДЕО) 13 Липня, 2023
12 Липня, 2023 р., 13:57
Для отримання інформації перейдіть за посиланням:  http://fileview.fwdcdn.com/?url=https://mail.ukr.net/api/public/file_view/list%3Ftoken%3DIZI6chAOmsaGkJni6wIB3fSCr5y7YhnyFttW9gD1wYGHwQ-1Qpk3Q6K82G95yIYilPjifSb8e0S5QwMJkGeYR0PvE3oUU4fvm8ZGw0IJ72fDLyuGAJeA:1KYon9F_a5eDDaRw%26r%3D1689159399245&default_mode=view&lang=uk#start=0 
12 Липня, 2023 р., 11:18
Про надання інформаційної підтримки
07 Липня, 2023 р., 13:26
Програма «Варто: підтримка ветеранського бізнесу» (далі – Програма).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь