Новини

17 Жовтня, 2023 р., 14:06
18 жовтня, напередодні Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Міністерством соціальної політики України та Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Міністерства юстиції Швеції, розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ», з метою попередження торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції. У рамках даної кампанії заплановано створення експозиції «ПРИДИВИСЬ» у приміщеннях залізничних та авто вокзалів, торгових центрів, на центральних площах міста чи у парках міста Києва та 20 областей України.  
29 Вересня, 2023 р., 15:23
Сьогодні,  29 вересня 2023 року  в смт Калинівка відбулася урочиста церемонія , яка продовжує випуск «Зброя Перемоги» 2022 року. Поштовий блок включає марки з найкращими зразками іноземної зброї, що була надана країнами-учасницями міжнародної коаліції на підтримку України.
21 Вересня, 2023 р., 14:23
Інформуємо Вас, що народним депутатом України, Головою ПП «Слуга Народу» та Головою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування підтримана ініціатива ГО «Інститут Республіка» щодо проведення публічних консультацій громадян, юридичних осіб, чиє житло було пошкоджене, або знищене внаслідок збройної агресії росії проти України.
29 Серпня, 2023 р., 11:25
У серпні 2023 року Український фонд «Благополуччя дітей» у співпраці з Diakonie Katastrophenhilfe (Німеччина) за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини розпочинає реалізацію у Київській області програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО з дітьми і сім’ям з дітьми, житло яких постраждало або зруйноване внаслідок російсько-української війни. У 2023-24 роках програма планує охопити близько 3000 сімей з дітьми (орієнтовно 10 тис. людей). Допомогу отримають родини, які пройдуть дослідження та будуть визнані неспроможними самостійно забезпечувати себе. Упродовж чотирьох місяців ці сім’ї матимуть змогу придбати товари першої необхідності за допомогою ваучерів у одній із мереж гіпермаркетів у м. Києві. У 2022-23 році у м. Києві та Київській області допомогою нашої ваучерної програми уже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей).
29 Серпня, 2023 р., 11:11
29 серпня – День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
23 Серпня, 2023 р., 09:57
Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. Це наш історичний дух, це наша  гордість, слава і велич нації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь