Прес-центр

27 Вересня, 2021 р., 13:09
Шановні працівники дошкільної освіти! Прийміть наші вітання з професійним святом – Всеукраїнським Днем  дошкілля! Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти Калинівської громади за щоденну самовіддану працю,  благородну  любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння,  наполегливість і високий професіоналізм. Від мудрості   керівника    дошкільного  закладу,  педагогічної  майстерності, турботливості,  уваги, розуміння  вихователів та  їх  помічників, допомоги  батьків  залежить щасливе дитинство і подальша доля кожного  вихованця,  майбутніх  патріотів  нашої  держави . Саме у Ваші добрі очі щодня вдивляються довірливі оченятка, саме до Ваших лагідних слів прислухаються малюки, Вам довіряють батьки. Тож бажаємо Вам злагоди та міцного здоров’я, сил і натхнення, нових творчих здобутків на освітянській ниві! Нехай доля сторицею віддячить Вам за невтомну працю,. життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.   З повагою Калинівський селищний  голова Вадим Булкот депутатський корпус та виконавчий комітет Калинівської селищної ради
29 Липня, 2021 р., 14:16
Ремонт траси Київ-Бориспіль триває. Оновлення проходить у рамках програми Президента України Володимира Зеленського Велике будівництво. Зараз підрядники вже перейшли до робіт на 31-му кілометрі.
29 Липня, 2021 р., 14:13
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” триває ремонт ще однієї траси міжнародного значення. Йдеться про автошлях, який з’єднує Київ, Чернігів і Нові Яриловичі. І зараз підрядники працюють над оновленням 39-го кілометра дороги.
29 Липня, 2021 р., 14:11
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” зараз триває ремонт траси Київ-Бориспіль.
02 Липня, 2021 р., 08:54
Наразі триває активне оновлення траси М-03 Київ-Харків-Довжанський. Роботи проходять у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Зокрема підрядники зараз працюють на ділянці дороги, яка проходить між Києвом та Борисполем.
01 Липня, 2021 р., 15:15
У Київській обласній державній адміністрації сьогодні, 30 червня, відбулася розширена нарада голови ОДА Василя Володіна з міськими, сільськими, селищними головами Київської області.
01 Липня, 2021 р., 15:10
В рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення у с. Ташань вартістю 126 млн. грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь