Повідомлення "Про  коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для ІІ групи споживачів (бюджетні установи) та ІІІ групи (інші споживачі)  на території смт. Калинівка"    

Дата: 08.01.2024 14:14
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

 

УКРАЇНА

КАЛИНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Проект РІШЕННЯ

 

__ січня 2024 року                                                                        № ____

смт Калинівка

 

Про  коригування тарифів на послуги з централізованого

водопостачання та централізованого водовідведення

для ІІ групи споживачів (бюджетні установи)

та ІІІ групи (інші споживачі)  на території смт. Калинівка    

 

Розглянувши лист комунального підприємства «Калинівська керуюча компанія з обслуговування житлового фонду «Громадський сервіс» Калинівської селищної ради від 26.12.2023 за № 123, з метою приведення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення у відповідність до економічно обгрунтованих витрат на їх виробництво, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 4, 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Виконавчий комітет Калинівської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1.  Встановити скориговані тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для ІІ групи споживачів (бюджетні установи) та ІІІ групи (інші споживачі) в розмірі:

- централізоване водопостачання – 20,83 грн. за 1 м. куб (з ПДВ),

- централізоване водовідведення – 25,49 грн. за 1 м. куб (з ПДВ).

 

2.  Визнати таким, що втратив чинність, пункт 2 рішення Виконавчого комітету Калинівської селищної ради від 29.12.2020 року № 151 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на території смт. Калинівка».

 

3. Ввести в дію скориговані тарифи, зазначені в пункті 1 даного рішення, у строки, визначені чинним законодавством України.

4. Зобов’язати директора КП «Калинівська керуюча компанія з обслуговування житлового фонду «Громадський сервіс» Миронця А.В. довести скориговані тарифи до відома споживачів.

 

5. Відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної роботи та житлово-комунального господарства Виконавчого комітету Калинівської селищної ради оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті Калинівської територіальної громади.

 

 

Селищний голова                                                                               В.БУЛКОТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь