РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВЩИНА ОТРИМАЄ ВІКНА НА 1 МЛН ДОЛ. ВІД МІЖНАРОДНИХ ПАРТНЕРІВ

Дата: 26.06.2023 08:56
Кількість переглядів: 72

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВЩИНА ОТРИМАЄ ВІКНА НА 1 МЛН ДОЛ. ВІД МІЖНАРОДНИХ ПАРТНЕРІВ

Фото без опису

Київщина отримає від міжнародних партнерів вікна на суму 1 млн дол. для встановлення на об’єктах, пошкоджених унаслідок ракетних атак росіян. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

За підтримки некомерційної організації Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Фондом Говарда Г. Баффетта (HGBF) в області розпочали встановлювати вікна в пошкоджених будинках.

Зокрема, в 131 пошкодженій квартирі в Бучанському районі буде встановлено понад 550 нових склопакетів та конструкцій.

Ще понад 250 віконних конструкцій замінять у низці закладів освіти Київщини. А саме: Боярській спецшколі для дітей із вадами зору, Ржищівському та Броварському професійних ліцеях.

За словами начальника КОВА, нові вікна також планують встановити в місті Ірпінь, яке є одним із найбільш зруйнованих росіянами.

«Вдячні нашим міжнародним партнерам за конструктивну та ефективну співпрацю. Спільними зусиллями ми робимо все, щоб люди змогли повернутися додому, жити звичним життям та почувалися у відносній безпеці», – наголосив Руслан Кравченко.

Зазначимо, що аналогічні проєкти GEM та HGBF реалізують і в низці інших українських міст, а саме: Полтаві, Запоріжжі, Миколаєві, Харкові та Умані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь