В ІВАНКОВІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ СУЧАСНИЙ МОДУЛЬНИЙ ЦНАП

Дата: 15.06.2023 15:28
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

В Іванкові відкрили новий сучасний модульний Центр надання адміністративних послуг. Відтепер 30 тисяч мешканців Іванківської громади зможуть отримувати якісні та доступні адмінпослуги в єдиному місці. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

«Ми повернули мешканцям громади можливість отримати найнеобхідніші послуги без черг, папірців та в комфорті. Робимо все, щоб навіть в умовах воєнного стану жителі Київщини мали доступ до якісного сервісу», – зазначив Руслан Кравченко.

Він розповів, що до початку повномасштабного вторгнення росії до України такий Центр розміщувався в одній будівлі з музеєм відомої художниці Марії Примаченко. Внаслідок влучання ракети приміщення було повністю зруйноване.

Новий ЦНАП відкрили за підтримки Міністерства цифрової трансформації, ПРООН, ЄС та Уряду Канади. Центр повністю обладнаний для людей з інвалідністю та відвідувачів із дітьми, має комфортну зону очікування та вільний доступ до Wi-Fi тощо. Мешканців громади обслуговують 9 адміністраторів та 3 державні реєстратори. Загалом тут можуть працювати 27 осіб.

У ЦНАПі вже можна зареєструвати місце проживання, бізнес, нерухомість, отримати будь-який дозвіл, довідку. Загалом йдеться про 191 адмінпослугу, але в майбутньому їх кількість буде збільшуватися.

Унаслідок військової агресії росії на Київщині повністю були зруйновані 3 ЦНАПи в Бородянській, Іванківській, Бишівській територіальних громадах, ще 5 – частково. Цього року в березні завдяки підтримці міжнародних партнерів у новій модульній будівлі розпочав роботу ЦНАП у Бородянці.

«Сподіваємося, що аналогічні проєкти будуть реалізовані також у Бишівській сільській та Димерській селищній територіальних громадах. До кінця 2023 року плануємо розширити мережу і розпочати роботу ще 5 Центрів», – додав Руслан Кравченко.

Загалом на сьогодні мешканці Київщині можуть отримати адмініпослуги в 196 точках доступу. Зокрема 64 ЦНАПах, 1 територіальному підрозділі та 131 віддаленому робочому місці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь