РУСЛАН КРАВЧЕНКО: У РАМКАХ UNITED24 НА КИЇВЩИНІ ВІДБУДОВУЮТЬСЯ ВЖЕ 6 БУДИНКІВ

Дата: 08.06.2023 08:46
Кількість переглядів: 102

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: У РАМКАХ UNITED24 НА КИЇВЩИНІ ВІДБУДОВУЮТЬСЯ ВЖЕ 6 БУДИНКІВ

Фото без опису

На Київщині у рамках платформи UNITED24 уже відбудовують шість багатоквартирних будинків, які були пошкоджені внаслідок військової агресії росіян. Про це розповів начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у своєму дописі на Facebook.

«На черзі – ще 12 будинків. Усього в рамках проєкту відновлять 18 об’єктів. Минулого тижня розпочали відбудовувати два будинки в Гостомелі та один в Ірпені», – зазначив він.

Нагадаємо, UNITED24 – це фандрайзингова платформа, глобальна ініціатива Президента Володимира Зеленського з підтримки України.

Так, у Гостомелі за адресою: вул. Проскурівська, 4, розпочали роботи в будинку, який постраждав від ракетного обстрілу з ворожого літака в березні 2022 року. Загалом у 5-поверхівці – 79 квартир, 30 з яких потребують відновлення. 

Ще один 5-поверховий будинок, пошкоджений артилерійським обстрілом, відбудовують у Гостомелі по вулиці Рекунова, 1. Потребують проведення низки будівельних робіт 9 із 63 квартир. 

Крім того, Руслан Кравченко повідомив, що повернутися до своїх осель невдовзі зможуть мешканці 8-поверхового будинку по вул. Київська, 53, в Ірпені. Із 131 квартири будинку 46 підлягають відновленню. Ця будівля також була пошкоджена артилерійським обстрілом у березні минулого року під час активних бойових дій на Київщині. 

За словами начальника КОВА, всі роботи заплановано завершити до кінця цього року. Відбудова перших трьох об’єктів розпочалася в середині травня у Гостомелі, Милі та Бузовій.

Загалом із початку повномасштабної агресії рф на Київщині зруйновано понад 24 тисячі приватних та багатоквартирних будинків.

«Хочу запевнити жителів Київщини – ми відновимо все, що було зруйновано чи пошкоджено, а люди, які вимушено виїхали, нарешті повернуться додому. У нас чітка ціль – відбудувати Київщину, зробити краще, ніж було до цього. Сьогодні шукаємо різноманітні шляхи і способи, щоб зробити це швидко та якісно. Вдячні нашим партнерам за допомогу та підтримку», – наголосив Руслан Кравченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь