ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

Дата: 10.04.2023 08:41
Кількість переглядів: 126

     Напередодні Великодня та поминальних днів на кладовищах Калинівської територіальної громади населенням масово використовуються штучні пластмасові квіти, вінки та інші ритуальні товари, виготовлені з пластику, що є величезною проблемою для екології та надзвичайно шкідливим явищем для природи та здоров’я людини.

    Закликаємо не купувати пластикові квіти та вінки та нагадуємо, що у наслідок спалювання цих виробів з пластику відбувається великий викид канцерогенів в атмосферу. Крім того, час розкладу пластику та паперу, просоченого парафіном, дуже тривалий, їхня переробка є практично неможливою через складність встановлення типу пластика, так як квіти (вінки) виготовляються з різних видів штучних матеріалів.

     З метою зменшення кількості  відходів та їх негативного впливу на навколишнє природне середовище, просимо обмежити використання на кладовищах громади пластикових та інших штучних квітів, альтернативою яким можуть бути живі квіти висаджені в грунт, газонна трава та сухоцвіти.

     Великдень – це свято життя, тому церковники радять приносити на могилу живі квіти.

 

 

 

З повагою,

 

Калинівська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь