Шалені спортивні вихідні в комунальному закладі "ДЮСШ" Калинівської селищної ради

Дата: 22.02.2022 16:48
Кількість переглядів: 2280

19 лютого 2022 року у м. Прага відбувся відкритий міжнародний чемпіонат Європейського рівня "FULLCONTACT KARATE PRAGUE OPEN 2022", куди приїхали участники з 20 країн світу загальною кількістю 62 спортивні організації. Київську область представляли спортсмени Калинівської ДЮСШ, вихованці Калинівської та Зазимської територіальних громад.

Фото без описуФото без описуУ категорії до 18 років юніори у ваговій категорії понад 75 кг дві дострокові перемоги здобув Омельченко Мирослав та посів І місце , у категорії до 20 років серед молоді до 80 кг - золото здобув Ладошкин Денис.

Фото без описуФото без описуЇх тренер Сергій Опенько та одноклубниця та Надія Дуденко також випробували себе на міжнародному рівні у категорії понад 35 років, де посіли другі місця, змагаючись з представниками Чехії, Хорватії та Німеччини.

Фото без опису

Фото без описуХочемо відмітити, що на чолі новоутворених Калинівської та Зазимської громад стоять молоді та амбітні голови Вадим Булкот та Віталій Крупенко, які розуміють важливість розвитку спорту в сільській місцевості. Будуються спортивні майданчики, відновлюються спортивні комплекси, вкладаються кошти в спортсменів громад, завдяки чому в секції приходить все більше дітей з мріями реалізувати себе у спорті, бути сильними та здоровими.

20 лютого спортсмени іншої вікової категорії виступали на Всеукраїнському турнірі з кіокушинкай карате в м. Житомир, де Кармазін Георгій виграв 4 поєдинки та здобув золото.

У чемпіонаті України, що був відбірковим, приймав участь Романенко Максим, який нещодавно вступив у ряди клубу "Спартанець" і здобув срібло, потрапив до національної збірної України серед дорослих. Тож розпочинаємо плідну підготовку до Чемпіонату Європи що відбудеться у м. Тарнов, Польща
 2 квітня 2022 року.

Боксери КЗ ДЮСШ наразі змагаються у м. Луцьк серед молоді. Збірну ДЮСШ представляють Михайлюта Анастасія, Саченок Анастасія , Кеуш Дмитро. БАЖАЄМО ПЕРЕМОГ!!!

Фінал чемпіонату Київської області з футзалу у ці вихідні приймав м. Кагарлик. Наші футболісти 2007-2008 р.н. посіли 4 місце у загальному заліку серед 36 команд.

Фото без описуФото без опису

Вітаємо тренерів ДЮСШ Кушку Сергія та Герасименка Андрія!!!!

Футболісти ДЮСШ 2008-2009 р. н. також цього тижня змагалися у відкритому турнірі Броварщини, що відбувся у селищі Княжичі.

У селищі Калинівка 26 лютого відбудеться фінал з футзалу 2009-2010 року.

Спортсмени ДЮСШ у фіналі!

Приходьте підтримати наших спортсменів!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь