Здоров’я дітей – понад усе!!!

Дата: 22.07.2021 10:00
Кількість переглядів: 1434

Здоров'я дітей,  підростаючого покоління Калинівської громади -   одне з найважливіших завдань, куди спрямована особлива увага Калинівської селищної ради.  Для належного проведення оздоровчої кампанії в громаді, Калинівською селищною радою були проведені відповідні заходи, націлені на практичну реалізацію права кожної дитини на оздоровлення та відпочинок. Першочерговим завданням громади є максимальне охоплення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей, які потребують особливої соціальної уваги відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» та Програми "Оздоровлення та літній відпочинок дітей на 2021 рік".

       І, навіть, карантин   не завадив поставленій меті...

       Більшість громад Київської області відмовилися від проведення оздоровлення дітей в зв'язку з невизначеною ситуацією через коронавірусну інфекцію та можливими карантинними обмеженнями саме в літній період.

       Але за сприяння Калинівського селищного голови Вадим Булкот  та депутатського корпусу Калинівської селищної ради VIII скликання упродовж липня  вдалося забезпечити відпочинком 71 дитину  пільгових категорій Калинівського ЗЗСО та Красилівського ЗЗСО віком від 7 до 18 років в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку "Шаяни" Закарпатської області Хустського району.

     Фото розкажуть Вам, як все було...

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь