Прес-центр

18 Січня, 2023 р., 11:24
              Останнім часом фіксується значна кількість випадків щодо фальсифікації оригінального насіннєвого матеріалу польових культур. Щоб уберегтися від масового засилля підробок на ринку насіння можна тільки будучи добре проінформованим,  якщо виникли сумніви щодо оригінальності насіння, зверніть увагу на такі показники:
13 Січня, 2023 р., 14:01
У Київській області триває розгортання Пунктів Незламності, де місцеві жителі можуть отримати необхідну допомогу. Зокрема мова йде про доступ до електроенергії, тепла й Інтернету при зниженні температури, відключеннях світла та екстрених ситуаціях. 
11 Січня, 2023 р., 09:46
Паралелі між 5655 та відміною пайової участі навели Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та Кушугумський селищний голова Володимир Сосуновський: «Експертне середовище, муніципальні фахівці знову надають перелік застережень і виступають проти проголосованої редакції. І українське суспільство не хоче наступати на граблі — буквально за лічені години необхідну кількість голосів набрала петиція до президента України про накладання вето на законопроєкт №5655».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь