Оголошення

25 Жовтня, 2022 р., 08:38
Виконавчий комітет Калинівської селищної ради Броварського району Київської області на виконання листа від 21.10.2022 року №2036 Броварської районної військової адміністрації Київської області щодо виконання протокольного доручення засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області № 165 від 20 жовтня 2022 року «Про обмеження споживання електроенергії в період з 07:00 – 23:00 населенням, підприємствами, установами, організаціями на території Київської області» просить мешканців вжити необхідні заходи щодо максимальної економії електроенергії в період з 07:00 – 23:00, а саме: не користуватись енергозатратними приладами ( пральними машинками, бойлерами, кондиціонерами, обігрівачами), обмежити використання електрочайників, електроплит, вимикати зайве світло в приміщеннях, перенести господарські роботи на денний час.
20 Жовтня, 2022 р., 09:31
Повідомляємо, що сьогодні нажзвичайно важливо зменшити використання електроприладів з 7:00 до 23:00. Просимо забезпечити режим економії
07 Жовтня, 2022 р., 10:58
Замовник – Виконавчий комітет Калинівської селищної ради Броварського району Київської області (07443, смт Калинівка, вул. Чернігівська, 20). Вид та основні цілі документа державного планування, його зв’язок з іншими документами державного планування. «Детальний план території земельних ділянок загальною площею 15,92 га, які знаходяться в межах села Красилівка Броварського району Київської області для упорядкування земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» є видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування розташування та експлуатації об’єкту, забудови та іншого використання території. Детальний план визначає планувальну організацію і розвиток частини території, містобудівні умови та обмеження забудови в межах території проектування.
07 Жовтня, 2022 р., 10:57
Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Калинівська селищна рада Броварського району Київської області оприлюднює Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проекту документу державного планування - «Детальний план території земельних ділянок загальною площею 15,92 га, які знаходяться в межах села Красилівка Броварського району Київської області для упорядкування земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
04 Жовтня, 2022 р., 16:46
Презентація грантових можливостей програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" для підприємців Київщини
04 Жовтня, 2022 р., 14:43
   ТОВ ГК «Нафтогаз України», яке з 1 травня 2022 року в умовах воєнного стану забезпечує постачання газу побутовим споживачам Київської області,  інформує, що станом на 15 вересня 2022 року  мешканці регіону мають значну заборгованість перед Товариством у розмірі понад 283 млн.грн. У Київській області газом користується 914 тис. домогосподарств, а кількість боржників складає 520 тис.осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь