Проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу у 2024 році

Дата: 03.05.2024 11:44
Кількість переглядів: 26

        На виконання наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області від 01.05.2024  № 530-ОД «Щодо організації заходів з проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу у 2024 році», управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського району повідомляє про проведення весняної кампанії пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин на території Калинівської селищної територіальної громади в період з 07 травня по 10 травня 2024 року.

     У зв’язку із введенням воєнного стану, усі роботи розповсюдження вакцини  здійснюються без застосування авіації, наземним розподілом, а саме робочі групи вручну розкладають принади з вакциною з обов’язковим урахуванням особливостей дії воєнного стану та заходів мінної безпеки. Принади розкладаються з розрахунку 25 приманок на 1 кв. км на заздалегідь визначеній площі, яка погоджена із районною військовою адміністрацією (за виключенням населених пунктів, водно-болотних угідь, ріллі, полів, автодоріг).

          Поживні принади з вакциною (брикети) коричневого кольору та розміром з сірникову коробку. Всередині брикету знаходиться желеподібна капсула з антигеном. Брикети мають специфічний запах м’ясо-кісткового борошна, що приманює тварин на великих відстанях. Принади безпечні для людей, тварин і навколишнього середовища, але у разі виявлення брикетів з вакциною просимо їх не чіпати, не переміщати на інші місця та не руйнувати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь