Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань проекту документа державного планування «Детальний план частини території, що розташована в адміністративних межах Калинівської селищної ради Броварського району Київської області за межа

Дата: 19.04.2024 11:13
Кількість переглядів: 26

На виконання вимог «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555, Калинівська селищна рада Броварського району Київської області інформує про проведення  громадських слухань проекту документа державного планування «Детальний план частини території, що розташована в адміністративних межах Калинівської селищної ради Броварського району Київської області за межами смт Калинівка, а саме, земельної ділянки площею 2,7685 га, кадастровий номер: 3221283200:05:003:0011, на якій планується розміщення логістичного центру у складі існуючого нежитлового комплексу» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

1. Відомості про Замовника проекту містобудівної документації:

Виконавчий комітет Калинівської селищної ради Броварського району Київської області (вул. Чернігівська, 20, смт Калинівка, Броварський район, Київська область, 07443).

2. Відомості про Розробника проекту містобудівної документації:

Товариство з обмеженою відповідальністю «ПРОЕКТГЕНПЛАН» (адреса:
вулиця В. Чорновола, будинок 25, офіс 225, м. Київ, 01135, е-mail: proectgenplan.office@gmail. com).

3. Підстава розроблення:

Рішення Калинівської селищної ради Броварського району Київської області від
26 січня 2024 року № 1873/46-VIIІ.

4. Завдання на розроблення містобудівної  документації:

Склад та зміст завдання на розроблення містобудівної  документації згідно  ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та постанови Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2021 р. № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

5. Інформація  про  дату,  час  і  місце  проведення громадських слухань:

Громадські слухання відбудуться 26 квітня 2024 року о 14:00 годині у приміщенні Калинівської селищної ради (вул. Чернігівська, 20, смт Калинівка, Броварський район, Київська область, 07443).

6. Умови участі громадськості:

Подання підтверджуючих документів для ідентифікації фізичних осіб та представників юридичних осіб.

7. Інформацію  про місце, де у вільному доступі протягом п’яти  календарних  днів до дати проведення громадських слухань можна ознайомитися з матеріалами  проекту містобудівної документації:

Калинівська селищна рада Броварського району Київської області
(адреса: вул. Чернігівська, 20, смт Калинівка, Броварський район, Київська область, 07443), на офіційному сайті Калинівської селищної ради Броварського району Київської області (https://kalynivska-2-gromada.gov.ua/) та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки (інформація, внесена до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки, є публічною та відкритою. Вільний доступ до неї забезпечується через мережу Інтернет).

8. Адреса, на яку можуть подаватися пропозиції та зауваження:

Калинівська селищна рада Броварського району Київської області
(адреса: вул. Чернігівська, 20, смт Калинівка, Броварський район, Київська область, 07443) та на офіційну електронну адресу: info@kalynivska-2-gromada.gov.ua.

9. Інформація про посадову особу замовника розроблення містобудівної документації, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень): ПОШТАРЕНКО ТЕТЯНА ЛЕОНІДІВНА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь