Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування «Внесення змін до Генерального плану села Квітневе Броварського району Київської області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 04.03.2024 17:01
Кількість переглядів: 100

Реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі № 01-12-3682-23

На виконання вимог статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»,
 статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555, з метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості в рамках громадського обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки, Калинівська селищна рада Броварського району Київської області інформує:

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: 

Містобудівна документація «Внесення змін до Генерального плану села Квітневе
 Броварського району Київської області». 

Метою розроблення вищезазначеної містобудівної документації є: обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови, використання території населеного пункту в інтересах громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів. 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Калинівська селищна рада Броварського району Київської області.

3. Дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення:
  з 04.03.2024 р. та триватиме до 04.04.2024 р.

4. Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): пропозиції приймаються у письмовому вигляді (у тому числі в електронному вигляді) із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу Калинівської селищної ради Броварського району Київської області: вул. Чернігівська, 20, смт Калинівка, Броварський район, Київська область, 07443 та на офіційну електронну адресу: kalynivska_selrad@ukr.net.

5. Дата проведення запланованих громадських слухань: 29.03.2024 р.

6. Час проведення запланованих громадських слухань: о 14:00 годині.

7. Місце проведення запланованих громадських слухань: Комунальна організація (установа, заклад) комунальний заклад калинівської селищної ради «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ», за адресою: 07443, Київська область, Броварський район, селище міського типу Калинівка, Травнева, будинок 10.

8. Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: з Проектом документа державного планування та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті Калинівської селищної ради Броварського району Київської області https://kalynivska-2-gromada.gov.ua/), а також у приміщенні Калинівської селищної ради Броварського району Київської області (адреса: 
 вул. Чернігівська, 20, смт Калинівка, Броварський район, Київська область, 07443), протягом 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення. 

9. Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Калинівська селищна рада Броварського району Київської області за адресою: вул. Чернігівська, 20, смт Калинівка, Броварський район,
 Київська область, 07443.

Електронна адреса: kalynivska_selrad@ukr.net.  

Строки подання зауважень і пропозицій: з 04.03.2024 р. та триватиме до 04.04.2024 р.

10. Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Калинівська селищна рада Броварського району Київської області (адреса: вул. Чернігівська, 20, смт Калинівка, Броварський район, Київська область, 07443).  

11. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: зважаючи на географічне положення проектованої території транскордонні наслідки реалізації проекту «Внесення змін до Генерального плану села Квітневе Броварського району Київської області» для довкілля, у тому числі здоров’я населення, не очікуються.

 

П О Я С Н Ю В А Л Ь Н А З А П И С К А

 

 

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ – «Внесення змін до Генерального плану села Квітневе Броварського району Київської області»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь