Про проведення публічних консультацій громадян, юридичних осіб, чиє житло було пошкоджене, або знищене внаслідок збройної агресії росії проти України

Дата: 21.09.2023 14:23
Кількість переглядів: 182

Інформуємо Вас, що народним депутатом України, Головою ПП «Слуга Народу» та Головою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування підтримана ініціатива ГО «Інститут Республіка» щодо проведення публічних консультацій громадян, юридичних осіб, чиє житло було пошкоджене, або знищене внаслідок збройної агресії росії проти України.

До публічної консультації можуть долучитися учасники, які наразі проживають в північних регіонах України і мають пошкоджене майно або ті, хто має пошкоджене майно в даному регіоні, але наразі проживає як внутрішньопереміщена особа в іншій області України або за кордоном. Також запрошено до участі мешканців західних областей.

 Також, запрошуються народні депутати України, представники міністерств, надавачів послуг, які залучені до механізму компенсацій, представники громадських організацій та інші спеціалісти та експерти з питань даної теми.

Мета оголошених публічних консультацій: зібрати факти та думки на тему компенсації за пошкоджене/знищене майно від усіх учасників процесу. Особливу увагу звертаємо на типові недоліки, які зустрічаються найчастіше, та на пропозиції щодо шляхів їх подолання. На основі отриманих даних формуємо загальні рекомендації щодо покращення механізму виплати компенсацій.

Запрошуємо Вас взяти участь у публічних консультаціях, які відбудуться у декілька етапів, та виступити під час заходу.

У разі потреби, більш детальну інформацію можна отримати за посиланнями на консультаційні документи: - консультаційний документ: http://surl.li/lcony - реєстраційна форма для участі: http://surl.li/lbaqw

Звертаємо увагу, що на зазначених ресурсах, також, наявна форма реєстрації, яку мають заповнити бажаючі взяти участь у публічних консультаціях.

Принагідно інформуємо, що публічні консультації відбуваються у рамках проєкту «Парламент та громадяни: відкритий діалог у період війни», який реалізується громадською організацією «Інститут Республіка» в межах Програми USAID «РАДА: наступне покоління», що виконується ГО «Інтерньюз Україна».

Перша публічна консультація, Напрямок «Північ», відбудеться 20 вересня 2023 року з 16:00 до 18:15 годин. Додаткову інформацію можна отримати у організаторки заходів «Інституту Республіка» Інни Душка (контактний номер телефону +380961724018)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь