Український фонд “Благополуччя дітей” у партнерстві Diakonie Katastrophenhilfe (Німеччина) за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини розпочинає на Київщині проєкт допомоги родинам із дітьми, які постраждали від війни в Україні

Дата: 29.08.2023 11:25
Кількість переглядів: 323

Фото без описуУ серпні 2023 року Український фонд «Благополуччя дітей» у співпраці з Diakonie Katastrophenhilfe (Німеччина) за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини розпочинає реалізацію у Київській області програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО з дітьми і сім’ям з дітьми, житло яких постраждало або зруйноване внаслідок російсько-української війни. У 2023-24 роках програма планує охопити близько 3000 сімей з дітьми (орієнтовно 10 тис. людей). Допомогу отримають родини, які пройдуть дослідження та будуть визнані неспроможними самостійно забезпечувати себе. Упродовж чотирьох місяців ці сім’ї матимуть змогу придбати товари першої необхідності за допомогою ваучерів у одній із мереж гіпермаркетів у м. Києві. У 2022-23 році у м. Києві та Київській області допомогою нашої ваучерної програми уже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей).

Для участі у відборі уважно заповніть онлайн-анкету до 15 вересняhttps://forms.gle/etnHbyAs2p946ikE7

Зверніть, будь ласка, увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги!

Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться на безкоштовну гарячу лінію проєкту:

0 800 407 030 (10.00-18.00).

Про організацію: Всеукраїнська благодійна організація «Український фонд «Благополуччя дітей» працює в Україні з 1998 року. Ми активно діємо, впроваджуючи просвітницькі та профілактичні програми і надаючи благодійну допомогу родинам з дітьми. З 2014 року наша робота розширилася і стала включати підтримку родин ВПО. З лютого 2022 року ми великою мірою сфокусувалися на підтримці постраждалих від війни родин із дітьми, зокрема які живуть на Київщині, а також на допомозі медичним закладам у західних областях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь