Інформація про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

Дата: 28.08.2023 15:55
Кількість переглядів: 208

 

      24.08.2023 року о 10-00 в приміщенні Калинівської селищної ради  Броварського району Київської області, був проведений конкурс  з відбору суб’єктів оціночної діяльності   для проведення експертної грошової оцінки  земельних ділянок комунальної власності Калинівської селищної ради, а саме, площею 1,3316  га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, кадастровий номер: 3221283201:02:007:0014, розташованої по вул. Чернігівська, 11/4 в смт Калинівка, Броварського району, Київської області, на якій розташований об’єкт нерухомого майна – складські приміщення, що є власністю ТОВ «ІКОРТЕКС» та площею 0,1488 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер: 3221283207:01:003:0007,   розташованої по                     вул. Київська, 2-б в селі Скибин, Броварського району, Київської області,  на якій розташований об’єкт нерухомого майнакомплекс (ресторан «Хуторець на околиці»), що є власністю, Клак Світлани Анатоліївни.

 

Переможцем конкурсу визначено ТОВ „Інститут земельних реформ та раціонального землекористування” (м. Бровари). 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь