ГЕНЕРАЛЬНА ДИРЕКТОРКА СВІТОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОРГІВЛІ НГОЗІ ОКОНДЖО-ІВЕАЛА ВІДВІДАЛА КИЇВЩИНУ

Дата: 18.08.2023 08:39
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

Генеральна директорка Світової організації торгівлі Нгозі Оконджо-Івеала в рамках робочого візиту відвідала Київську область. Поїздкою до Ірпеня її супроводжували Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України Юлія Свириденко та начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. Про це написав начальник КОВА у своєму дописі на Facebook.

«Міжнародна підтримка України зовсім не обмежується країнами Західного світу. Нас підтримують в усіх куточках планети, на різних континентах. Усюди розуміють, яке зло несе в собі «рускій мір», і проявляють солідарність з Україною», – підкреслив Руслан Кравченко.

Очільник обладміністрації розповів та показав пані Нгозі Оконджо-Івеалі наслідки безчинств, які творили росіяни. Учасники делегації побували на Романівському мосту – дорозі життя, яка в березні 2022 року врятувала десятки тисяч життів, та кладовищі автівок, які жителі Ірпеня вимушені були залишити, аби вижити.

«Побачене викликало в гості болісні спогади. Вона теж пережила війну. 12-річна дівчинка в рідній Нігерії протягом трьох років на власні очі бачила жахіття війни.  Генеральна директорка Світової організації торгівлі запевнила: вона як ніхто розуміє і тому всіляко підтримує українців», – зазначив Руслан Кравченко.

Крім того, начальник КОВА показав, як в Ірпені сьогодні відновлюють усе, що було зруйноване. Зокрема, навпроти ЖК «Ірпінські Липки» триває комплексна відбудова приватного сектору – це понад 60 будинків, а в самому житловому комплексі в межах програми UNITED24 відбудовують одну з багатоповерхівок.

Руслан Кравченко також розповів пані Нгозі Оконджо-Івеалі про стан розвитку підприємництва на Київщині.

«Ця тема її як очільницю СОТ особливо зацікавила. Вона була приємно здивована вагомою роллю жінок у відновленні економіки Київщини, адже 47% ФОП, які відкрилися в регіоні з початку повномасштабного вторгнення, – це жіночий бізнес. І ми цим пишаємося», – додав він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь