У ВИШНЕВОМУ ЗАВЕРШИЛИ ОСНОВНИЙ ЕТАП БУДІВНИЦТВА КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ВІДВАНТАЖЕННЯ ЦЕМЕНТУ

Дата: 20.07.2023 11:44
Кількість переглядів: 63

У ВИШНЕВОМУ ЗАВЕРШИЛИ ОСНОВНИЙ ЕТАП БУДІВНИЦТВА КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ВІДВАНТАЖЕННЯ ЦЕМЕНТУ

Фото без опису

У місті Вишневе Київської області завершили основний етап будівництва комплексу для відвантаження цементу. 

Щорічно комплекс зможе приймати, зберігати та відвантажувати автотранспортом 450 тис. тонн цементу. Передбачена також автоматизована лінія пакування та палетизації. Відкриття терміналу дозволить створити 80 нових робочих місць. Загальна сума інвестицій складає 34 мільйони євро. 

Інвестиційний проєкт реалізований компанією CEMARK, яка входить до групи CRH – світового лідера у виробництві будівельних матеріалів.  

«Відбудова зруйнованої росіянами інфраструктури області неможлива без економічного розвитку. Наше завдання – не лише відновити пошкоджені обʼєкти, щоб повернути людей додому, а й забезпечити їх необхідними соціальними послугами та робочими місцями», – наголосив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко під час заходу з нагоди завершення основного етапу будівництва комплексу.

Руслан Кравченко також зауважив, що на сьогодні вже є домовленість, згідно з якою CRH допомагатиме з будівельними матеріалами для відновлення Гостомеля.

«Внаслідок військової агресії росії на Київщині зруйновано та пошкоджено понад 700 суб’єктів господарювання, з яких 127 – зруйновані повністю. Я вдячний тим, хто попри складну ситуацію в країні відновлює свою діяльність та реалізує перспективні проєкти. Адже це все – про долю людей, про нові робочі місця та повернення до нормального життя. КОВА буде продовжувати підтримувати кожного інвестора та надаватиме найкращі умови для розвитку і реалізації проєктів саме в нашому регіоні», – додав начальник Київської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь