ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ СЕКСУАЛЬНОГО НАСИЛЬСТВА СЕРЕД ДІВЧАТ, БАТЬКІВ ТА ВЧИТЕЛІВ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ГО “ДІВЧАТА" У СПІВПРАЦІ З ГО “ПРОЕКТ “КЕШЕР” ТА АСОЦІАЦІЄЮ ЖІНОК-ЮРИСТОК УКРАЇНИ "ЮРФЕМ" ЗА ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ ZAGORIY FOUNDATION.

Дата: 12.07.2023 11:37
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

      Прояви сексуального насильства щодо дітей; поради для батьків та вчителів/ьок, алгоритми дій та інформація про те, де можна отримати допомогу.

      Коротка інформація щодо усього цього є в буклеті, який ми напрацювали разом з нашими партнерами ГО Дівчата та Проект Кешер в Україні.

📍Завантажити буклет можна тут: https: https://jurfem.com.ua/sexualne-nasylstvo-dity/

   Безоплатну юридичну та психологічну допомогу постраждалі від сексуального насильства та гендерної дискримінації можуть отримати на лінії правової допомоги «ЮрФем: підтримка». Допомога передбачає, зокрема, й безоплатний адвокатський супровід справи.

   Звернутись можна за номером телефону 068 145 55 90 або 0 800 30 55 90 (безкоштовний номер), написавши у Viber/Telegram або залишивши заявку на сайті: https://jurfem.com.ua/jurfem-pidtrymka/

      Інформаційна кампанія щодо попередження сексуального насильства серед дівчат, батьків та вчителів впроваджується ГО “Дівчата” у співпраці з ГО “Проєкт “Кешер” та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за фінансової підтримки Zagoriy Foundation


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь