Вітаємо з Днем народження!

Дата: 15.06.2023 14:16
Кількість переглядів: 83

Сьогодні святкує свій День народження чудова людина, мудрий керівник, заступник Калинівського селищного голови з питань питань діяльності виконавчих органів Величенко Софія Дмитрівна!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Насамперед, зичимо Вам довгі та щасливі роки життя під мирним українським небом! Бажаємо Вам  невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів, а підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любові і добра. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали наснаги у скарбничку Вашої душі.

Нехай Вас завжди супроводжують по життю успіх, здоров’я і щастя, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних і близьких. Бажаємо Вам здійснення всіх Ваших задумів та планів! 

З повагою, виконавчий комітет, депутатський корпус та колектив Калинівської селищної ради ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь