РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВЩИНА ГОТОВА ПРИЙНЯТИ ЖИТЕЛІВ ХЕРСОНЩИНИ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ НА ЗАТОПЛЕНИХ ТЕРИТОРІЯХ ВНАСЛІДОК ПІДРИВУ РОСІЙСЬКИМИ ТЕРОРИСТАМИ ГРЕБЛІ КАХОВСЬКОЇ ГЕС

Дата: 07.06.2023 09:40
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Київщина готова прийняти жителів Херсонщини, які опинилися на затоплених територіях внаслідок підриву російськими терористами греблі Каховської ГЕС. Про це голова Київської ОВА Руслан Кравченко написав у на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив, що доручив підготувати місця для компактного перебування людей. Наразі в області вже готово понад 3000 місць, у тому числі й для маломобільних груп та людей з інвалідністю.

Крім того, підготовлені продуктові набори, спальники, термоковдри, постільна білизна, розкладачки, посуд тощо. Разом з міжнародними партнерами домовились про надання продуктових наборів.

«російські злочинці продовжують цинічно знищувати українців. І ми не залишимо в біді людей, які евакуюються з небезпечних територій. Президент України, Уряд, регіони та органи місцевого самоврядування Київщини об’єднали зусилля для підтримки та допомоги всім, хто цього потребує! Підрозділи ДСНС у Київській області вже готові за першої вимоги виїхати до постраждалих територій», – наголосив очільник КОВА.

Звертаємо увагу, з питаннями щодо розселення можна телефонувати за номером: (099) 510 72 12.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь