РУСЛАН КРАВЧЕНКО: РОЗПОЧАЛИ ПІДГОТОВКУ КИЇВЩИНИ ДО НОВОГО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Дата: 17.05.2023 10:18
Кількість переглядів: 47

На Київщині розпочали підготовку до опалювального сезону 2023/2024 року. Відповідне розпорядження підписав голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. Про це очільник обладміністрації повідомив у своєму Facebook.

«Підписав відповідне розпорядження, щоб не зволікати з проведенням необхідного комплексу робіт та завчасно підготуватися до осінньо-зимового періоду 2023/2024 року. Зокрема, йдеться про підготовку 7,2 тис. житлових будинків, 587 шкіл, 434 дитсадків, 1037 медзакладів, 1,4 тис. котелень, 0,8 тис. км теплових мереж. Там, де є потреба, відремонтуємо водопровідні та каналізаційні мережі, насосні станції, очисні споруди, артсвердловини», – прокоментував Руслан Кравченко.

Він зазначив, що минулий опалювальний сезон був найскладнішим як для всієї України, так і для Київщини. 

«В умовах військової агресії росіян, що триває, та нових можливих ракетних атак маємо зробити все, щоб люди не залишилися без тепла та води. Маємо бути готові до будь-яких викликів», – акцентував очільник обладміністрації.

Крім того, Руслан Кравченко зауважив, що наразі вже визначили план заходів, який дозволить забезпечити стабільність опалювального сезону та належне функціонування об’єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурного призначення.

Зокрема, органи місцевої влади вже розробляють графіки виконання всіх підготовчих робіт. Йдеться про визначення щомісячного обсягу робіт, необхідного фінансування та конкретних виконавців.

Для належного контролю за ходом підготовки на обласному та місцевому рівнях будуть утворені територіальні штаби. Двічі на місяць Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської облдержадміністрації буде моніторити стан підготовки.

«Наше завдання – щоб все працювало безперебійно! Попри воєнний стан, комфорт мешканців Київщини та надання їм якісних послуг є пріоритетом», – підкреслив голова КОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь