РУСЛАН КРАВЧЕНКО: МИ МАЄМО ЕФЕКТИВНО ТА ОПЕРАТИВНО РЕАГУВАТИ НА ПРОБЛЕМИ МЕШКАНЦІВ КИЇВЩИНИ

Дата: 12.05.2023 13:56
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

11 травня голова Київської ОВА Руслан Кравченко відвідав із робочою поїздкою Білоцерківський та Обухівський райони. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Метою візиту стали перевірка та обговорення з представниками органів місцевого самоврядування готовності районів і громад ефективно та оперативно реагувати на проблеми мешканців Київщини.

Учасники зустрічей розглянули низку питань, зокрема, облаштування якісних укриттів у школах, щоб діти могли повернутися до повноцінного навчання вже 1 вересня. Йдеться про можливість проводити там позашкільні заняття, коли немає небезпеки.

«Звернувся до голів громад із вимогою не зволікати і до 1 червня подати всю необхідну проєктну документацію та долучатися до співфінансування цього процесу. Важливо, щоб ці укриття дійсно були безпечними та мали подвійне призначення», – наголосив Руслан Кравченко.

Крім того, очільник Київської ОВА проінформував представників громад про домовленість із міжнародними партнерами щодо їх залученості до закупівлі меблів і приладдя для укриттів.

Ще одним нагальним питанням стала підготовка до осінньо-зимового періоду та захист об’єктів критичної інфраструктури, спираючись на досвід минулого періоду з активними обстрілами російськими окупантами населених пунктів Київщини. Руслан Кравченко поставив завдання головам місцевого самоврядування провести інвентаризацію та визначити потреби громад у потужних генераторах.

Також представники адміністрації та громад обговорили питання активізації відновлення пошкоджених або зруйнованих росіянами об’єктів та забезпечення належної підтримки внутрішньо переміщених осіб.

«Звернув увагу, що модульні містечка, які наразі функціонують, – це тимчасове рішення. І ми напрацювали проєкти, що дозволять людям проживати в більш комфортних умовах», – наголосив голова КОВА.

Ще одне важливе питання – збільшення інвестиційної привабливості Київщини. Від економічного розвитку залежить реалізація всіх проєктів. Зважаючи на це, Руслан Кравченко закликав голів районів і громад не зволікати з напрацюваннями конкретних інвестиційних проєктів, реалізація яких зацікавить бізнес та створить сприятливі умови для їхньої діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь