РУСЛАН КРАВЧЕНКО: БЕЗПЕЧНЕ ТА КОМФОРТНЕ НАВЧАННЯ – ПРІОРИТЕТ ДЛЯ НАС

Дата: 11.05.2023 16:06
Кількість переглядів: 72

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: БЕЗПЕЧНЕ ТА КОМФОРТНЕ НАВЧАННЯ – ПРІОРИТЕТ ДЛЯ НАС

Безпечне та комфортне навчання – пріоритет для нас. На цьому наголосив під час зустрічі із представниками Міжнародної організації з міграції голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Він розповів партнерам, що в Гостомелі на Київщині під час бойових дій російські окупанти значно пошкодили дитячі садки. Сьогодні в цьому населеному пункті немає жодного діючого дошкільного закладу. Тому обласна влада активно залучає міжнародних партнерів до комплексної відбудови дитсадків. 

«Днями зустрівся з представниками Міжнародної організації з міграції Робертом Моміні, Конрадом Клосом, Оленою Луканюк, Максимом Осаволюком. Запропонував міжнародним партнерам долучитися до відбудови дитячого садка «Веселка» в Гостомелі. Заклад, який відвідували понад 300 дітей, зруйнували російські окупанти. Цей дитячий садок був найбільшим на території громади», – зазначив Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

У дитсадку вже провели деякі будівельні роботи. Зокрема, відновили дах, замінили вікна, реконструювали вхідну групу, тривають роботи із заміни опалювальної системи. Також за кошти обласного бюджету буде облаштоване укриття.

«Водночас якісна відбудова за принципом «зробити краще, ніж було» вимагає додаткових фінансових ресурсів», – додав голова КОВА.

Крім того, Руслан Кравченко обговорив із партнерами їх можливу участь в облаштуванні комфортних та якісних укриттів у школах. Наразі першочергово визначені 43 школи Київщини, які потребують будівництва укриттів, щоб 1 вересня діти повернулися до навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь