День пам’яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2023 13:08
Кількість переглядів: 99

Шановні ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС!!

37 років минуло з моменту найбільшої в історії людства  техногенної катастрофи – аварії на Чорнобильській АЕС

Чорнобильська трагедія стала символом людяності і героїзму. Ліквідатори страшної  аварії  відчайдушно вели бій на смерть із полум’ям та наслідками катастрофи.  Багато наших мужніх і відважних земляків були залучені до ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Вони зробили свій безцінний вклад у недопущення розширення радіаційного лиха.

Це була боротьба людей з вогнем в ядерному пеклі. Вони рятували не лише атомну станцію, Прип’ять, Чорнобиль… Вони рятували Україну та весь світ.

І знову понад тридцять років потому історія повторюється… Після повномасштабного вторгнення в Україну окупанти захопили Чорнобильську та Запорізьку АЕС. Україна у черговий раз рятує світ. Співробітники атомних станцій робили та продовжують робити усе можливе, аби запобігти ядерному вибуху.

Герої-ліквідатори, які пройшли через атомне пекло, і сьогодні є для нас прикладом справжнього патріотизму, громадянської мужності і відваги. Ми безмірно пишаємося і висловлюємо сердечну подяку учасникам ліквідації наслідків аварії. Ризикуючи життям і здоров’ям, ці люди врятували життя майбутніх поколінь від атомного знищення.

Шановні ліквідатори Чорнобильської катастрофи! Щиро бажаю вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!

Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь