РУСЛАН КРАВЧЕНКО: РОБОТИ З ВІДНОВЛЕННЯ СПОЛУЧЕННЯ ІЗ СЕЛИЩЕМ ІВАНКІВ ЧЕРЕЗ РІЧКУ ТЕТЕРІВ ТРИВАЮТЬ, НЕЗВАЖАЮЧИ НА ДЕНЬ ТИЖНЯ І ПРИМХИ ПОГОДИ

Дата: 18.04.2023 09:55
Кількість переглядів: 80

На Вишгородщині тривають роботи з відновлення сполучення із селищем Іванків через річку Тетерів. Про це повідомив на своїй сторінці Facebook голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Наш пріоритет — люди, їхні потреби і безпека. Тому техніка, що знаходиться на місці, постійно в роботі й укріплює насип на тимчасовому переїзді. Це дозволить не розмити остаточно найкоротший шлях сполучення населеного пункту із зовнішнім світом, а також стримає стихію від подальшого нанесення збитків громаді та приватному майну мешканців Іванкова», — зазначив він.

Руслан Кравченко підкреслив, що використовуються всі наявні можливості задля мінімізації подальших пошкоджень, а також задля гарантування безпечної і комфортної переправи через Тетерів.

Голова КОВА нагадав, що через аномальні зливи та руйнації ряду обʼєктів Київщини під час війни, жителі мають пам’ятати про правила безпеки і постійний контроль ситуації навколо себе. 

«Закликаю всі громади бути пильними і не нехтувати прогнозами синоптиків, власною безпекою і досвідом тих, хто вже вимушено переборює наслідки «великої води» в регіоні. Тільки обʼєднуючи сили — ми сильні. Бережімо і підтримуймо один одного», — акцентував Руслан Кравченко.

Крім того, у Броварському районі в с. Погреби залишаються підтопленими 10 прибудинкових ділянок. Рятувальники ДСНС продовжують здійснювати моніторинг рівня води у місцях її підняття та надавати населенню необхідну допомогу.

Як повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі, 14-17 квітня внаслідок пропуску весняного водопілля через Київську ГЕС на р. Дніпро у Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах триватиме затоплення заплавних територій та відмічатиметься часткове затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок у ряді прирічкових населених пунктів. Рівень небезпеки — ІІ, помаранчевий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь