ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: У ШКОЛАХ І САДКАХ КИЇВЩИНИ ОБЛАШТУВАЛИ 1085 УКРИТТІВ

Дата: 16.01.2023 09:45
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Станом на січень у Київській області в закладах освіти облаштували 1085 укриттів. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у своєму Telegram. 

«Відзначу, що станом на січень в області облаштували 1085 укриттів у школах і садках. На цьому результаті не зупиняємося. Хоч робота з облаштування укриттів кропітка та потребує часу, але того варта. Наші діти навчаються в безпечних умовах. Отримують освіту та розвиваються, а це у свою чергу – запорука міцного та світлого майбутнього всієї країни», – написав голова адміністрації. 

Окрім цього, він розповів, що у Васильківській громаді облаштували укриття ще в чотирьох закладах освіти. Капітальні ремонти підвальних приміщень зробили в садках «Журавлик», «Сонечко», «Ластівка» та Васильківському ліцеї №6. Їх оснащили всім необхідним. 

Також раніше в селі Безп’ятне цієї ж громади завершили ремонт укриття садка «Чорнобривчик». Це дало змогу не тільки відновити роботу закладу, але й вивести на змішаний формат навчання Застугнянську гімназію, що розташована в сусідньому селищі. Укриття садка розраховане на 75 дошкільнят і 75 учнів гімназії.

Як повідомлялося раніше, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба під час робочої поїздки у Фастівський район перевірив, як заклади освіти адаптувалися до умов воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь