Міжнародний день волонтерів

Дата: 05.12.2022 12:21
Кількість переглядів: 129

5 грудня, волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об`єднаних Націй в 1985 році. Волонтери - це добровольці, які без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.

В Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч агресії. Саме волонтери першими стали посередниками між народом і армією.

Ваша подвижницька праця стала вагомим чинником об’єднання суспільства, зростання його громадської зрілості, усвідомлення, що справжня допомога й розуміння даються не стільки коштами, скільки теплом людських сердець та безкорисливою працею!

На плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни. Саме волонтери допомагають українським військовим, збирають для них ліки, обладнання та амуніцію, постачають на фронт їжу та буржуйки. Без волонтерської праці армії було б набагато важче.

Вітаємо всіх волонтерів з їхнім святом! Ви без жодної нагороди допомагаєте українським військовим і цивільним, наближаючи нашу перемогу.

З нагоди свята бажаємо волонтерам – людям з таким неспокійним покликанням – міцного здоров’я, тепла у серці та в домі і народної любові.

Спасибі вам за все! Україна пишається вами!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь