ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення проєкту рішення Калинівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів на території Калинівської селищної ради»

Дата: 31.05.2022 16:33
Кількість переглядів: 255

Відповідно до статей 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» №1160-1У від 11.09.2003 р та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об"єднань, виконавчий комітет Калинівської селищної ради повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Калинівської селищної ради «Про встановлення місцевих  податків та зборів та податкових пільг  зі сплати місцевих податків і зборів на території Калинівської селищної ради»

Мета даного проекту є встановлення на території Калинівської селищної ради переліку таких податків і зборів, як податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельний податок, транспортний податок, єдиний податок,  туристичний збір відповідно до вимог Податкового кодексу України, що забезпечить соціальну справедливість та стабільні надходження до селищного бюджету від сплати встановлених податків і зборів.

Розробником цього документу виступає відділ економічного розвитку, комунальної власності, регуляторної політики та публічних закупівель Калинівської селищної ради, до якого просимо надсилати пропозиції та зауваження за поштовою адресою: 07443, смт.Калинівка, вул.Чернігівська 20, тел. 067-566-59-57 або 096-786-02-32.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на сайті Калинівської селищної ради «http://kalynivska-2-gromada.gov.ua»

Зауваження від юридичних та фізичних осіб, їх об"єднань прийматимуться протягом місяця у письмовому вигляді з дня оприлюднення проекту рішення.

 ПРОЄКТ Р І Ш Е Н Н Я «Про встановлення місцевих податків та зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів на території Калинівської селищної ради»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь