У Київській області провели пресконференцію за результатами реалізації програми «Велике будівництво-2021»

Дата: 21.01.2022 12:28
Кількість переглядів: 202

У селі Переяславське Бориспільського району на Київщині триває будівництво спортивного стадіону. Це один з 16 проєктів Київської області, включений до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на 2022 рік.

«Майбутній стадіон знаходиться на відстані 5 км від автомобільної дороги М-03 Київ-Харків, 25 км від міста Березань, 25 км від міста Яготин та 30 км від міста Переяслав. Отже будівництво об’єкта важливе не лише для Студениківської, а й для інших громад, адже знаходиться у зручному логістичному місцезнаходженні. Більше 30 тисяч осіб отримають можливість якісно проводити дозвілля та реалізувати свій спортивний потенціал», – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Період реалізації проєкту – 2021-2022 роки. Вартість проєкту – 16,2 млн грн.  Кошти на завершення реалізації проєкту у 2022 році планується передбачити з обласного бюджету у сумі 6,3 млн грн.

У 2021 році на об’єкті здійснено: вертикальне планування території,  влаштовано основу для влаштування штучного покриття покриття, встановлено трибуни, влаштовано підпірні стінки, побудовано автомобільну парковку, здійснено озеленення, побудовано бігові доріжки, огородження стадіону.

Для завершення будівництва у поточному році необхідно влаштувати штучний газон, зробити розмітку поля, встановити футбольні ворота, влаштувати основу для встановлення вуличних тренажерів, придбати та встановити вуличні тренажери, збудувати заїзну «кишеню».

Сьогодні, 20 січня, у Київській області була проведена звітна пресконференція за результатами реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Під час неї очільник облдержадміністрації Василь Володін проінформував про ключові досягнення в розвитку соцільної інфраструктури пристоличного регіону впродовж минулого року.

«Лише за рік область отримала 32 реалізованих проєкти будівництва. Як слушно зауважив Президент України, у часи світової кризи розбудова інфраструктури – найкраща спільна інвестиція всіх громадян. Бо дороги й мости, школи й садочки, спортивні комплекси, стадіони та всі інші об’єкти «Великого будівництва» оновлюються за кошти платників податків», – акцентував Василь Володін.

Спільними зусиллями держави та місцевих громад на Київщині було збудовано та реконструйовано 5 шкіл, 6 садочків, 6 спортивних об‘єктів, 6 приймальних відділень, 8 сільських амбулаторій. Також розпочато роботи з будівництва Центру надання адміністративних послуг.

Окрім цього, додатково посилювався і розвиток спортивної інфраструктури. Відтак у громадах запустили в роботу активні парки. Усього за рік пристоличний регіон отримав 69 сучасних локацій для занять спортом.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь