ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 21.12.2021 13:18
Кількість переглядів: 489

Калинівська селищна рада Броварського району Київської області 21.12.2021 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування спеціаліста І категорії відділу освіти, культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Калинівської селищної ради Броварського району Київської області.

Професійно-кваліфікаційні вимоги: громадянин України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

Завдання, обов'язки та повноваження. У межах визначених посадовою інструкцією завдань виконує роботу, пов'язану з аналітичною діяльністю структурного підрозділу. Контролює та оцінює стан справ на відповідній ділянці роботи, аналізує хід реалізації завдань. Взаємодіє з підвідомчими підприємствами та організаціями з питань, що належать до повноважень структурного підрозділу або одному із напрямів діяльності місцевої ради. Готує проекти інформаційно-аналітичних матеріалів, пов'язаних з прийняттям та виконанням управлінських рішень, а також відповіді на звернення та заяви, що надійшли на розгляд до відповідного структурного підрозділу або місцевої ради. Забезпечує ведення діловодства у структурному підрозділі.

Має право. За дорученням керівника структурного підрозділу або керівника вищого рівня: представляти інтереси структурного підрозділу або місцевої ради у відповідних органах державної влади та органах місцевого самоврядування з питань діяльності структурного підрозділу (напряму діяльності ради); у встановленому порядку використовувати відповідну статистичну інформацію, інші відомості від органів державної влади та органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, громадських організацій, підприємств, установ, організацій, необхідні для виконання посадових обов'язків; брати участь у здійсненні контролю (перевірки) дотримання підвідомчими підприємствами, установами та організаціями законодавства, що стосується їх діяльності.

Повинен знати. Конституцію України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні»«Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Документи подавати протягом 30 календарних днів з дня оголошення.

Додаткова інформація щодо порядку проведення конкурсу, основних функціональних обовязків, розміру та умов оплати праці надається Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Заяви подавати за адресою: Київська область, Броварський район, смт Калинівка, вул. Чернігівська, 20, телефони для довідок: 067 566 4146.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Калинівської селищної ради Броварського району та її виконавчих органів такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

 

 

Розпорядження "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування та складу конкурсної комісії для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад в Калинівській селищній раді Броварського району Київської області та її виконавчих органів" від 01 грудня 2020 року  № 113

 

                                           

Розпорядження "Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування та складу конкурсної комісії для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад в Калинівській селищній раді Броварського району Київської області та її виконавчих органів" від 29 листопада 2021 року   № 617-к

 

     

Розпорядження "Про нового складу конкурсної комісії для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад в Калинівській селищній раді Броварського району Київської області та її виконавчих органів" від 05 березня 2021 року № 69

           

Розпорядження "Про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування спеціаліста І категорії відділу освіти, культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Калинівської селищної ради Броварського району Київської області" від 21 грудня 2021 року № 663-к


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь