ПОВІДОМЛЕННЯ!

Дата: 02.12.2021 16:37
Кількість переглядів: 286

Повідомлення щодо оприлюднення проекту містобудівної документації «Детальний план території для індивідуального садівництва в адміністративних межах Рожівської сільської ради Броварського району Київської області» про початок процедури громадських обговорень та розгляду і врахування пропозицій громадськості.

На виконання ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555.

Калинівська селищна рада проводить громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації «Детальний план території для індивідуального садівництва в адміністративних межах Рожівської сільської ради Броварського району Київської області».

Замовником детального плану території є виконавчий комітет Калинівської селищної ради. Розробник - ТОВ «ПРОЕКТГЕНПЛАН».

Ознайомитись з проектом «Детальний план території для індивідуального садівництва в адміністративних межах Рожівської сільської ради Броварського району Київської області» можливо у приміщенні Калинівської селищної ради за адресою: 07443, смт Калинівка, вулиця Чернігівська, 20, Броварського району, Київської області та на офіційному сайті (https://kalynivska-2-gromada.gov.ua/).

Пропозиції до містобудівної документації приймаються у письмовому вигляді з 26.11.2021 року на вищезазначену адресу. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Громадські обговорення завершуються 25.12.2021 року.

Відповідальна особа – Янів Ірина Василівна.

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь