КИЇВСЬКА ОДА ГОТОВА РОЗГЛЯНУТИ ПИТАННЯ ОБЛАСНОЇ ПІДТРИМКИ ГРОМАД ДЛЯ СТАБІЛЬНОГО ПРОХОДЖЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Дата: 12.10.2021 13:21
Кількість переглядів: 774

Київська облдержадміністрація готова розглянути питання обласної підтримки громад задля забезпечення стабільного проходження нового опалювального сезону. З цією метою вже розпочали розробляти спеціальну програму.

Про це сьогодні, 11 жовтня, зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

“Уже стартує опалювальний сезон. Тож дуже важливо, щоб всі теплопостачальні підприємства Київщини запустились в роботу вчасно та працювали без збоїв, а наші жителі були забезпечені стабільною подачею тепла. З цією метою за ініціативою Президента України Володимира Зеленського укладено Меморандум, за яким підприємствам теплопостачання надано ціну значно нижчу за ринкову як для населення (7,42 грн. за м. куб.), так і для бюджетної сфери (13,6 грн за м. куб), а також передбачено місцевим бюджетам компенсатори. В той же час, усвідомлюючи всю актуальність цієї ситуації, Київська облдержадміністрація також готова розглянути питання обласної підтримки наших громад стабільно пройти новий опалювальний сезон. З цією метою ми вже розпочали розробляти спеціальну програму”, – акцентував Василь Володін.

Також очільник Київщини закликав голів органів місцевого самоврядування регіону активно долучитись до розробки програми з практичного боку. Йдеться про проведення розрахунків та надання економічних обґрунтувань щодо часткового покриття різниці в тарифах.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь