ІНФОРМАЦІЯ про намір зміни тарифу на теплову енергію (виробництво та постачання для потреб бюджетних установ, організацій та інших споживачів (крім населення)

Дата: 01.10.2021 11:00
Кількість переглядів: 232

 

        На виконання Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р.  №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», Комунальне підприємство «РОЖІВКА ДОБРОБУТ» доводить наступну інформацію:

        плановий тариф на теплову енергію (виробництво та постачання) для потреб бюджетних установ, організацій та інших споживачів (крім населення) складає 2959,14 грн/Гкал, в тому числі ПДВ.

       Враховуючи нові вимоги до розрахунків, діючі ціни на тверде паливо (дрова), збільшення вартості електричної енергії, а також розміру мінімальної заробітної плати, діючий тариф потребує повного перегляду.

 

п/п

Споживачі

Діючий тариф

Плановий тариф

без ПДВ

з ПДВ

без ПДВ

з ПДВ

 

Бюджетні установи, організації та інші споживачі (крім населення)

 

 

 

2004,31 грн/Гкал

 

 

 

2405,17 грн/Гкал

 

 

 

2465,65 грн/Гкал

 

 

 

2959,14 грн/Гкал

 

     Діючий тариф на теплову енергію для потреб бюджетних установ, організацій та інших споживачів (крім населення) КП «РОЖІВКА ДОБРОБУТ» встановлено рішенням сесії Рожівської сільської ради 01.02.2019 р. №639-36-УІІ.

     Формування планового тарифу на теплову енергію проведено з визначенням економічно обґрунтованих значень усіх показників господарської діяльності комунального підприємства, які враховуються в тарифах.

      Причини перегляду тарифів:

- Тарифи на  теплову енергію (виробництво та постачання) для потреб бюджетних установ, організацій та інших споживачів (крім населення) КП«РОЖІВКА ДОБРОБУТ» встановлені на початку 2019 року шляхом корегування попереднього тарифу;

- Збільшення вартості твердого палива (дров) по діючому тарифу – 550 грн/м.куб., по плановому – 800 грн/м.куб.;

- Збільшення розміру мінімальної заробітної плати до 6000 грн.

      Зауваження та пропозиції щодо нового тарифу на теплову енергію (виробництво та постачання) для потреб бюджетних установ, організацій та інших споживачів (крім населення) приймаються протягом 7 (семи) календарних днів з дня публікації даного повідомлення, за адресою: 074141, Київська  область, Броварський район, с.Рожівка, вул.Слави, 17. Більш детальну інформацію щодо обґрунтування зміни тарифу (складових, попередніх тарифів) та іншої додаткової інформації, Ви зможете дізнатись безпосередньо звернувшись до КП«РОЖІВКА ДОБРОБУТ» за вище вказаною адресою.

 

 

Директор

КП «РОЖІВКА ДОБРОБУТ»                           Л.ВЕЛИЧЕНКО

зміни тарифу на теплову енергію

 

Калькуляція розрахунку економічно обгрунтованих планових витрат пов'язпних з виробництвом та постачанням теплової енергії для бюджетних організацій на 2021 рік КП "Рожівка Добробут"  таблиця 1

 

таблиця 2

 таблиця3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь