Всеукраїнська благодійна акція "Милосердя"

Дата: 28.09.2021 10:39
Кількість переглядів: 418

Відповідно до розпорядження Калинівського селищного голови від 25 вересня 2021 року 256 у вересні-жовтні у Калинівській громаді Броварського району проводиться Всеукраїнська благодійна акція "Милосердя". Акція покликана привернути увагу громадськості щодо необхідності постійної уваги до проблем людей з інвалідністю, людей похилого віку, хворих на туберкульоз і СНІД, безпритульних дітей та дітей - сиріт, внутрішньо переміщених осіб.

Завдяки злагодженій роботі колективу та учнів Калинівської ЗЗСО під керівництвом директорки Світлани Кирій дітьми зібрані 480 кг овочів та фруктів (картоплі, буряка, моркви, капусти, перцю, яблук та інше).

Дуже надихає те, що благодійництво та волонтерський рух в Україні набирає з кожним роком все більших масштабів. Є люди небайдужі до проблем інших, вони відчувають внутрішню потребу безкорисливо надавати допомогу, творити добро, проявляти милосердя.

Надзвичайно важливо те, що діти приймають участь у благодійництві, адже в їх дитячих серцях від народження закладена потреба бути милосердними, добрими, співчутливими і хороші справи ще більш пробуджують чуйність, щирість, добро.

Діти, які допомагають іншим, приймаючи участь у благодійних акціях, відчувають радість, розуміють, що вони члени суспільства, якому можуть призвести благо, потрібні не тільки своїм близьким, сім'ї, друзям, але і зовсім не відомим людям. Благодійність допомагає людині розвиватись у правильному напрямку.

Діти, які творять благо, аналізують та порівнюють своє життя з життям нужденних людей. Від цього в дитини з'являється відчуття подяки своїм батькам, родині, друзям. Подяка дозволяє відчувати здоров'я, радість.

Окрім того благодійність розвиває соціальні навики та соціальну відповідальність, яка в свою чергу визначає статус та позицію людини в суспільстві, ділових колах, сім'ї, дозволяє приймати правильні рішення в майбутньому.

Тож прийміть вдячність, батьки, які виховують таких чудових дітей, вчителі, які доносять до дітей важливість моральних цінностей, діти які мають добрі та чуйні серця.

Зібрані овочі та фрукти, а саме:

картопля - 350 кг, буряк - 25 кг, капуста - 21 кг, морква - 35 кг, цибуля - 26 кг, гарбуз - 9 кг, яблука - 6 кг, перець - 5 кг, баклажани -1 кг, часник -3кг, мариновані овочі - 33 літри передані 26 нужденним людям, які мають статус внутрішньо переміщених осіб і отримують послуги стаціонарного догляду від ВГО "ДОПОМОГА" с. Скибин.

Цукор та солодощі, сформовані в продуктові набори, будуть роздані нужденним пенсіонерам до Дня людей похилого віку.

Філософ Демокріт залишив таку чудову крилату фразу: " Маленькі послуги, надані своєчасно, є найбільшим благодіянням для тих, хто їх отримує".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь