ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 22.09.2021 14:03
Кількість переглядів: 430

ОГОЛОШЕННЯ

 

Калинівська селищна рада Броварського району Київської області 22.09.2021 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування спеціаліста І категорії Служби у справах дітей та сім’ї Калинівської селищної ради Броварського району Київської області.

Професійно-кваліфікаційні вимоги: громадянин України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

Завдання, обов'язки та повноваження. У межах визначених посадовою інструкцією завдань виконує роботу, пов'язану з аналітичною діяльністю структурного підрозділу. Контролює та оцінює стан справ на відповідній ділянці роботи, аналізує хід реалізації завдань. Взаємодіє з підвідомчими підприємствами та організаціями з питань, що належать до повноважень структурного підрозділу або одному із напрямів діяльності місцевої ради. Готує проекти інформаційно-аналітичних матеріалів, пов'язаних з прийняттям та виконанням управлінських рішень, а також відповіді на звернення та заяви, що надійшли на розгляд до відповідного структурного підрозділу або місцевої ради. Забезпечує ведення діловодства у структурному підрозділі.

Має право. За дорученням керівника структурного підрозділу або керівника вищого рівня: представляти інтереси структурного підрозділу або місцевої ради у відповідних органах державної влади та органах місцевого самоврядування з питань діяльності структурного підрозділу (напряму діяльності ради); у встановленому порядку використовувати відповідну статистичну інформацію, інші відомості від органів державної влади та органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, громадських організацій, підприємств, установ, організацій, необхідні для виконання посадових обов'язків; брати участь у здійсненні контролю (перевірки) дотримання підвідомчими підприємствами, установами та організаціями законодавства, що стосується їх діяльності.

Повинен знати. Конституцію України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні»«Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Документи подавати протягом 30 календарних днів з дня оголошення.

Додаткова інформація щодо порядку проведення конкурсу, основних функціональних обовязків, розміру та умов оплати праці надається Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Заяви подавати за адресою: Київська область, Броварський район, смт Калинівка, вул. Травнева, 10, телефони для довідок: 067 566 4146.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Калинівської селищної ради Броварського району та її виконавчих органів такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

 

Розпорядження  492-К від 22.09.2021р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь