ДО КІНЦЯ РОКУ НА КИЇВЩИНІ ЗАВЕРШИТЬСЯ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» ЩЕ 2 СПОРТИВНИХ ОБ‘ЄКТІВ

Дата: 21.09.2021 09:36
Кількість переглядів: 585

Фото без описуБудівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в м. Миронівка та стадіону Волошинівського НВК «загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок» імені Героя України Руслана Лужевського триває за графіком. Готовність об‘єктів, що будуються в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», складає 84,5% та 87% відповідно. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

 

«Київська область та Україна багаті на талановитих спортсменів та тренерів. Головне, що необхідно для розкриття їхнього потенціалу, – це наявність сучасної спортивної інфраструктури. Тому спільне завдання держави, обласної та місцевої влади подбати про надання їм можливості займатися спортом у гідних сучасних умовах. А ще важливе для нас завдання – залучати до здорового способу життя якомога більше жителів Київщини», – зазначив голова ОДА Василь Володін.

 

Він нагадав, що в області вже почали працювати 23 «активні» парки. Ще близько пів сотні в регіоні планують відкрити найближчим часом.

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь