Оголошення!

Дата: 02.09.2021 13:27
Кількість переглядів: 495

ОГОЛОШЕННЯ

 

Виконавчий комітет Калинівської селищної ради Броварського району Київської області 02.09.2021 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування начальника відділу містобудування, архітектури, благоустрою та реклами Виконавчого комітету Калинівської селищної ради Броварського району Київської області.

Завдання, обов'язки та повноваження. Очолює та керує відділом виконавчого комітету селищної ради, розподіляє обов'язки між їх працівниками, координує їх роботу. У межах визначених повноважень забезпечує роботу з матеріалами та документами, що надходять на виконання до відділу, іншого структурного підрозділу виконавчого комітету селищної ради. У межах визначених повноважень разом із фахівцями відповідних структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради забезпечує виконання доручень селищного голови, здійснює підготовку проектів поточних та перспективних планів роботи відділу виконавчого комітету селищної ради, проектів рішень, що виносяться на розгляд виконавчого комітету селищної ради. Аналізує та узагальнює матеріали про хід виконання організаційно-розпорядчих документів селищної ради та її виконавчих органів для селищного голови. Подає керівнику виконавчого комітету селищної ради в межах визначених повноважень пропозиції щодо призначення на посади, звільнення з посад та переміщення працівників відділу, іншого структурного підрозділу виконавчого комітету селищної ради, своєчасного заміщення вакансій, заохочення та застосування заходів дисциплінарних стягнень. У межах визначених повноважень розглядає пропозиції, звернення, заяви, що надходять до виконавчого комітету селищної ради, готує відповідні матеріали та подає їх на розгляд селищному голові.

Має право. За дорученням керівника виконавчого комітету селищної ради представляти виконавчий комітет селищної ради у відповідних органах державної влади, органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях з питань, що належать до повноважень відділу виконавчого комітету селищної ради. Представляти відділ, інший структурний підрозділ виконавчого комітету селищної ради на засіданнях колегій, нарадах, інших зборах, що проводяться селищним головою. Звертатися в установленому порядку до структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради, виконавчих органів селищної ради, відповідних органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій для отримання інформації, необхідної для виконання визначених повноважень. Вимагати якісного та у повному обсязі виконання працівниками відділу, іншого структурного підрозділу посадових обов'язків і завдань. Вносити керівнику виконавчого комітету селищної ради пропозиції щодо вдосконалення роботи відділу виконавчого комітету селищної ради.

Повинен знати. Конституцію України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні»«Про службу в органах місцевого самоврядування»«Про державну службу»«Про запобігання корупції» та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються розвитку відповідних сфер управління; практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції; основи регіонального управління, економіки та управління персоналом; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; основи психології, економіки, фінансів; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Документи подавати протягом 30 календарних днів з дня оголошення.

Додаткова інформація щодо порядку проведення конкурсу, основних функціональних обовязків, розміру та умов оплати праці надається Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Заяви подавати за адресою: Київська область, Броварський район, смт Калинівка, вул. Чернігівська, 20, телефони для довідок: 067 566 4146.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Калинівської селищної ради Броварського району та її виконавчих органів такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Розпорядження  №113  від 01.12.2020

Розпорядження № 451- к  від 02.09.2021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь