Оголошення!

Дата: 27.08.2021 17:50
Кількість переглядів: 558

Калинівська селищна рада Броварського району Київської області повідомляє, що на 11 сесії УІІІ скликання 12 серпня 2021 року було прийнято рішення №711, яким надано дозвіл  Калинівській селищній раді на розроблення детального плану частини території в адміністративних межах Калинівської селищної ради Броварського району Київської області (надалі - ДПТ), а саме, земельної ділянки площею 1,4000 га, кадастровий номер: 3221287000:04:005:0211, для індивідуального садівництва.

Розробка Детального плану території буде здійснюватись з обов’язковим  виконанням екологічних, санітарних та містобудівних вимог.

Розроблений проект Детального плану території буде оприлюднений згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських  інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» для подальшого розгляду та врахування пропозицій громадськості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь