Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування «Генеральний план смт Калинівка Броварського району Київської області»

Дата: 13.08.2021 11:40
Кількість переглядів: 451

            На виконання статті 10 та 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості в рамках громадського обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки, Калинівська селищна рада інформує:

  1. Повна назва документа державного планування місцевого рівня (містобудівна документація) та стислий зміст: «Генеральний план смт Калинівка Броварського району Київської області». Проект містить результати соціально-економічного аналізу населеного пункту, комплексну систему завдань, які, базуючись на розумінні поточної ситуації, рівні розвитку населеного пункту, що зможуть забезпечити досягнення стратегічного бачення та розвитку селища  , в якому гармонійно поєднуватимуться інноваційна промисловість, екологічне сільське господарство, висока якість людського капіталу та безпечне довкілля.

  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Калинівська селищна рада Броварського району Київської області.

  3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

  а) дата початку та строки здійснення процедури: з 14 серпня 2021 року та триватиме до 13 вересня 2021 року;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: не передбачається проведення громадських слухань;

  г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування (за наявності) та екологічною інформацією, у тому числі пов'язаною зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: з проектом документу державного планування можливо ознайомитись на офіційному веб-порталі Калинівської селищної ради (https://kalynivska-2-gromada.gov.ua/), а також в приміщенні за адресою:
07443, смт. Калинівка, вулиця Чернігівська, 20, Броварського району, Київської області протягом 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення.

  ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Калинівська селищна рада Броварського району Київської області (07443, смт. Калинівка, вулиця Чернігівська, 20, Броварського району, Київської області).

Електронна адреса: kalynivska_selrad@ukr.net

Строк: з 14.08.2021 р. по 13.09.2021 р.;

  д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: Калинівська селищна рада Броварського району Київської області (07443, смт. Калинівка, вулиця Чернігівська, 20, Броварського району, Київської області).

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: зважаючи на географічне положення проектованої території детального плану території «Генеральний план смт Калинівка Броварського району Київської області» для довкілля, у тому числі здоров’я населення, не очікуються.

 

 

 

Калинівський селищний голова                                                                        В. БУЛКОТ

 

 

 

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ –ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь