ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ КАЛИНІВСЬКОЇ ОТГ !

Дата: 23.07.2021 17:00
Кількість переглядів: 289

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «КАЛИНІВСЬКА КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ З ОБСЛУГОВУВАННЯ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ «ГРОМАДСЬКИЙ СЕРВІС» КАЛИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОГОЛОШУЄ ПРО РОЗРАХУНОК ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ З ПОВОДЖЕННЯ З ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ

 

З метою реалізації державної політики у сфері поводження з відходами, створення належних правових підстав та умов для надання послуг щодо поводження із побутовими відходами, КП «Калинівська керуюча компанія з обслуговування житлового фонду «Громадський сервіс» розрахувало  тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами.

 

Процедура  розробки тарифу є нагальною потребою у зв,язку з встановленням єдиного для всіх населених пунктів об,єднаної територіальної громади підходу до показників нормування надання послуг, підвищенням мінімальної заробітної плати, зростанням цін на витратні матеріали.

 

Розмір тарифу розрахований у відповідності до чинного законодавства,  з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 року №1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів».

 

Згідно з Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року №130, КП «Калинівська керуюча компанія з обслуговування житлового фонду «Громадський сервіс» приймає у письмовому вигляді зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом семи календарних днів з дня розміщення цього повідомлення до 29.07.2021 року за адресою: 07443, смт. Калинівка, вулиця Чернігівська, буд.20.

 

Додаток:

-Розрахунок повної собівартості та тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами   КП «Керуюча компанія «Громадський Сервіс».

 

 

КП «Калинівська керуюча компанія з обслуговування житлового фонду «Громадський сервіс» Калинівської селищної ради

ДОДАТОК (тарифи)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь