Звіт виконаної робити відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Калинівської селищної ради за перше півріччя 2021 року

Дата: 20.07.2021 16:43
Кількість переглядів: 541

Рішенням Калинівської селищної ради № 154/4 –УІІІ від 29 січня 2021 року створено відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Калинівської селищної ради в кількості 6 штатних одиниць.

На обліку одержувачів соціальної послуги догляду вдома перебуває 10 осіб похилого віку, яким за І півріччя 2021 року надано 4250 послуг.

Відділом соціального захисту населення виконавчого комітету селищної ради в першому півріччі 2021 року проводилась значна робота з надання адресної натуральної та грошової допомоги. Соціально економічних послуг надано в кількості 1147 жителям громади.

Із них надано матеріальної допомоги 36 особам постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи І категорії та вдовам померлих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС в сумі 72000 грн.

На лікування та придбання дороговартістних ліків виплачено 343500 грн 65 жителям громади , які потрапили в складні життєві обставини, одній матері загиблого військовослужбовця в Афганістані -10000,00 грн, малозабезпеченій сім’ї на ремонт помешкання – 30000, 00 грн., сім’ї, потерпілій від пожежі 8000,00 грн, на поховання працездатної але не працевлаштованої особи 5000,00грн.

До 8 березня 2021 року виконавчим комітетом селищної ради придбано 33 продуктових набори, які вручені одиноким непрацездатним мешканкам району.

До 9 травня 2021 року виконавчим комітетом селищної ради придбано 40 продуктових наборів, які вручено ветеранам війни, крім того ще 40 продуктових наборів до цієї ж дати вручено мешканцям громади від ПрАТ «Комбінату Тепличний» та Броварської міськрайонної організації ТЧХУ.

До Дня захисту дітей виконавчим комітетом придбано 100 подарунків та солодощів для дітей учасників АТО.

За участі ТОВ «Димерські солодощі», ТОВ «Два Млина» та Броварської міськрайонної організації ТЧХУ роздано 460 пасок людям, які потрапили в складні життєві обставини, також 30 особам хлібобулочні вироби.

МБФ «Давай допоможемо» надав 200 продуктових наборів, які роздані пенсіонерам та людям з інвалідністю. Також помісні церкви та релігійні організації надавали допомогу продуктами.

ПрАТ Комбінат «Тепличний» виділив 79 наборів з овочів, які вручені учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС ІІ категорії.

Всім довгожителям громади до дня народження вручаються подарунки та квіти.

Виконавчий комітет селищної ради надав фінансову підтримку Броварській міськрайонній організації ТЧХУ в сумі 105000,00 на рік на конкурсній основі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь